Argonauta herhaald Cursus Snorkelen voor Volwassenen

Breda: Na het succes van vorig jaar start onderwater sport vereniging duikteam Argonauta ook dit jaar weer de cursus “Snorkelcursus voor Volwassenen. De cursus start op 5 maart 2012. De cursus is bedoelt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Aan de cursus kan iedereen deelnemen die in het bezit is van een zwemdiploma.

Door de Nederlandse Onderwatersport Bond is de cursus “Snorkelen voor Volwassenen” ontwikkeld. Het doel van deze snorkelcursus is om nu eens niet aan jeugdige de snorkelvaardigheden te leren maar dit eens aan volwassenen te leren. Tijdens deze cursus leer je de snorkeltechniek en alles op het gebied van veiligheid. Daarnaast gaat de cursus in op snorkelmaterialen. Weten waaraan goed snorkelmateriaal herkenbaar is. Snorkelen is leuk en nog eens goed voor de conditie ook.

De cursus is voor iedereen. Ook mensen die angst hebben zouden juist deze cursus moeten volgen. Je leert op ontspannen en gezellige wijze snorkelen.

Vakantie, de Rode zee in Egypte met zijn wonderschone koraalriffen, daar kun je mooi snorkelen!

Zo zijn er nog veel meer koraalriffen in de wereld waar het mooi snorkelen is. We horen het O zo vaak dat mensen samen op vakantie gaan en maar één van de twee durft te snorkelen. Jammer voor diegene die op het strand achter blijft. Die mist echt wat.

Snorkelen is een relatief goedkope sport die overal ter wereld beoefent kan worden.

Ben je geïnteresseerd kijk dan op onze website; www.argonauta.nl of neem contact op met Henk Verschuren 076-541 42 11 of Coen van der Meulen 06 11 30 25 34. E-mailen kan ook natuurlijk ook.

Mailadres: waltersterkenburg@hotmail.com